vrijdag 25 mei 2012

wat een week

Tjonge, het was me het weekje wel. Eerst op dinsdag op het werk gebeld dat het heel slecht met oma ging, kinderen bij een vriendin gelaten en daarna bij mijn stervende oma gezeten. Uiteindelijk is ze die nacht overleden. Ze was dan wel oud en niet meer fit maar toch ... Dat mijn moeder er niet meer is, komt ook wel even hard terug. Net of dit laatste lijntje nu ook is doorgeknipt.

Gisteren door school gebeld dat M. een ongelukje heeft gehad. Of ik even met haar naar de dokter kan. Tuurlijk! We laten het werk wel wéér liggen. Sorry baas! Nu zit mijn dochter met haar vingers gespalkt. En ja, dan krijg je dus je zomerse korte broekje niet goed dicht, en je shirt niet goed over je hoofd. En o ja, die bandjes van je sandaaltjes is ook wat lastig. En op de fiets naar school met dit lekkere weer zit er ook niet in, helaas. Nou ja, ze heeft wel een stoer verhaal op school!
Vanmiddag eindelijk ècht vrij. Als de kinderen zijn opgehaald door hun vader, ga ik lekker door naar F. We hebben wel een lekker weekje samen verdiend.

Tenzij ze natuurlijk straks bellen dat de Jongste van het dak van de school is gevallen ... Daar groeit tenslotte gras, dus zou het in het brein van mijn ondernemende dochter best eens kunnen opkomen dat je er dan ook kunt spelen.
Vooralsnog is er nu nog geen wolkje aan de lucht. Houden zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten