woensdag 8 augustus 2012

daar zit je dan ...

Daar zit je dan ... in je EENTJE achter het kleedje op de KINDERkleedjesmarkt! Tja, beide dochters met eigen geld zelf de markt op. En dan zie je ze dus een hele tijd niet weer terug! Maar goed, het zonnetje scheen en ik zat vlak bij een leuke oud-collega van de boekwinkel. Dus even bijkletsen kon mooi.
Wat reageren sommige mensen toch bijzonder (ik had hier ook een heel ander woord kunnen gebruiken, maar laten we het op 'bijzonder' houden) als je een hele scherpe kinderkleedjesmarktprijs vraagt voor een boek of spelletje dat eigenlijk veel meer waard is. Alsof je ze probeert af te zetten. Nou ja, ik wens ze veel succes met het zoeken naar hetzelfde boek/spelletje voor de prijs die ze in gedachten hadden.
Tegen de tijd dat ze er achter komen dat mijn prijs toch ècht een koopje is, heb ik het natuurlijk al lang verkocht aan iemand die wèl meteen ziet hoe goed en goedkoop ik ben!

Zo, nu heb ik wel een glas ijskoude icetea verdiend. Gewoon bij de supermarkt gehaald, dus maar niet geprobeerd af te dingen bij de cassière. Bovendien is hij lekker, dus het geld meer dan waard!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten