zaterdag 25 augustus 2012

weer terug ...

Weer terug van een fijne vakantie met F. en mijn meiden! Terwijl de kinderen in Limburg al weer naar school gingen, zaten wij daar op een heerlijke camping van de warme zomer te genieten. Als we dachten dat we zouden smelten van de hitte gingen we gewoon even met onze voeten in het kleine stromende beekje. Of gewoon met onze kleren aan. Kon ons het schelen.
Echt weer een ouderwets geslaagde kampeervakantie. Jammer dat het voorbij is en dat F. weer terug is naar zijn eigen huis. Het beviel me eigenlijk wel, zo samen ...

Vandaag maar eens gekeken naar de winkel. Ook tijdens mijn vakantie was de winkel gewoon open en zijn er bestellingen binnen gekomen. Heerlijk dat dat gewoon door gaat. Maandag gaat M. naar toneelkamp en ga ik weer aan de slag. Alle bestellingen versturen en administratie bijwerken.
En mijn handen jeuken ook om weer mooie dingen te maken. Gelukkig is vriendinnetje van A. deze week jarig en daarvoor gaan we een leuke tas maken. Stofjes uitzoeken en aan de slag. Heb er zin in!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten