zaterdag 21 november 2015

Cut the scrap (2)

Ik heb nog veel meer leuke dingen ontdekt die je met restje stof kunt maken: kaarten!

En dan geen gekledder en geknoei met lijm en lijmvlekken maar met een strijkijzer!

Ik heb een geweldige methode ontdekt met Strijk-en Plakvlies. Met 1 keer strijken op stof maak je eigenlijk je eigen zelfklevende sticker van stof.  Je tekent een vorm op het vel Strijk- en Plakvlies en deze vorm of afbeelding strijk je (met een klein randje extra) met de glimmende kant op de verkeerde kant van de stof. Even laten afkoelen en precies uitknippen en voila: je eigen stofsticker!! Even het velletje aan de achterzijde eraf pulken en je kunt het plakken op elke gladde ondergrond die je wilt.

En ja, ik ben dus los gegaan op het ontwerpen en maken van (wens)kaarten. En omdat ik ook een grote doos met allerhande knopen heb, kon ik het niet laten om naast alle restjes stof ook de knopen te gebruiken. De ideeën en mogelijkheden bleven zich maar voordoen.

Op de laatste beurs (de Holy Stitch in Leeuwarden) waar ik stond heb ik er al aardig wat van verkocht. En natuurlijk staan ze dus inmiddels ook in de webwinkel. Net als natuurlijk ook het Strijk- en Plakvlies om zelf ook lekker mee te gaan experimenteren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten